issues running the tutorials

View previous topic View next topic Go down

issues running the tutorials

Post  eaymon on Fri Nov 28, 2008 8:42 am

Hi there,

I was playing around with this last week on version 2.1 and it worked fine... but since i've upgraded 2.2 i cannot run any of the tutorials...
has anyone had a similar issue?

i've tried reimporting the sio2 file and changing the simulator back to version 2.1 ( the app build, simulator SDK, and the simulator hardware) and i still continue to have the issue... any suggestions?

Thanks,

Eaymon

eaymon

Posts : 2
Join date : 2008-11-27

View user profile

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  meteors on Fri Nov 28, 2008 10:02 am

Yikes.

This is why I didn't upgrade.


-j
avatar
meteors

Posts : 241
Join date : 2008-11-08
Location : Sunny Florida

View user profile

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  eaymon on Fri Nov 28, 2008 11:14 am

i had no choice *sobs*

eaymon

Posts : 2
Join date : 2008-11-27

View user profile

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  sio2interactive on Fri Nov 28, 2008 5:47 pm

Would you mind to post the error report from XCode?

Cheers,
avatar
sio2interactive

Posts : 1526
Join date : 2008-08-26
Age : 38
Location : Shanghai

View user profile http://sio2interactive.com

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  jlperan on Sat Nov 29, 2008 5:00 am

Ive updated my iphone to 2.2 so I need to update Xcode to the last version too if I want to test on the device...

You say SIO2 is not working on 2.2.

Im fucked.

jlperan

Posts : 41
Join date : 2008-10-10

View user profile

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  sio2interactive on Sat Nov 29, 2008 5:54 pm

Dude I don't know if it work on 2.2 (I don't have it... basically me Im still on 2.0 so)... This is why Im asking you to send me the error report so I can check what is wrong...


Just copy & paste between a code block so I can review it
avatar
sio2interactive

Posts : 1526
Join date : 2008-08-26
Age : 38
Location : Shanghai

View user profile http://sio2interactive.com

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  jlperan on Sun Nov 30, 2008 10:44 am

It works on 2.2, at least my project...

jlperan

Posts : 41
Join date : 2008-10-10

View user profile

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  sio2interactive on Sun Nov 30, 2008 4:10 pm

Honestly I really don't see why SIO2 wouldn't work with 2.2... everything that Im doing in SIO2 is pretty standard even the code related to the device...
avatar
sio2interactive

Posts : 1526
Join date : 2008-08-26
Age : 38
Location : Shanghai

View user profile http://sio2interactive.com

Back to top Go down

Re: issues running the tutorials

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum