Problems installing 1.3 apps on device

View previous topic View next topic Go down

Problems installing 1.3 apps on device

Post  uprise78 on Wed Dec 10, 2008 9:49 pm

I can't seem to get any of the tutorials to load on my iPhone since the upgrade. I changed the provisioning profiles and all I get is this error:
Code:
Error from debugger: Error launching remove program: security policy error

My other apps install fine on the device as well as the 1.2 tutorials. Is anyone else getting this error?

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problems installing 1.3 apps on device

Post  sio2interactive on Thu Dec 11, 2008 12:46 am

Hummmmmm which tutorial exactly?
avatar
sio2interactive

Posts : 1526
Join date : 2008-08-26
Age : 38
Location : Shanghai

View user profile http://sio2interactive.com

Back to top Go down

Re: Problems installing 1.3 apps on device

Post  uprise78 on Thu Dec 11, 2008 8:45 am

I tried quite a few. Tuotorials 5, 9, 10, 11 and 12. I went through all the usual stuff like rebooting, clean and delete build directory, etc. All other apps I tried worked fine.

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problems installing 1.3 apps on device

Post  uprise78 on Thu Dec 11, 2008 9:35 am

I tried on a different Mac and it works. I guess it's something about my computer. Very odd.

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problems installing 1.3 apps on device

Post  uprise78 on Sat Dec 13, 2008 8:22 pm

Is anyone else getting this problem? My home computer can't install anything from 1.3 on my device...

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problems installing 1.3 apps on device

Post  uprise78 on Sat Dec 13, 2008 8:47 pm

OK.. Got it working. For some reason it didn't like my provisioning profile even though 1.2 and all the rest of my apps did.

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Problems installing 1.3 apps on device

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum