FORUM CLOSED, PLEASE REGISTER AT FORUM.SIO2INTERACTIVE.COM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Problem with tutorial04 simple plain and cube

Go down

Problem with tutorial04 simple plain and cube Empty Problem with tutorial04 simple plain and cube

Post  uprise78 on Tue Nov 04, 2008 12:19 am

Going through tutorial04 I am getting an odd issue with the cube "smearing" when moving the camera left or right. An image of the cube after just moving the camera a few inches to the right is here: https://i.servimg.com/u/f72/13/22/92/13/pictur11.png

What could be causing this? All I have done is create a plane and a cube and UV mapped an image to the cube. The smearing occurs when I create the cube without a UV map as well. Any ideas?

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

Back to top Go down

Problem with tutorial04 simple plain and cube Empty Re: Problem with tutorial04 simple plain and cube

Post  sio2interactive on Tue Nov 04, 2008 12:59 am

glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT | GL_DEPTH_BUFFER_BIT);


If you have a skybox, you basically handling to clear the color buffer, if not you'll have to tell the machine to do it for you...
sio2interactive
sio2interactive

Posts : 1526
Join date : 2008-08-26
Age : 41
Location : Shanghai

http://sio2interactive.com

Back to top Go down

Problem with tutorial04 simple plain and cube Empty Re: Problem with tutorial04 simple plain and cube

Post  uprise78 on Tue Nov 04, 2008 9:34 am

Thanks!

Worked like a charm.

uprise78

Posts : 228
Join date : 2008-10-31

Back to top Go down

Problem with tutorial04 simple plain and cube Empty Re: Problem with tutorial04 simple plain and cube

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum